Gelaatsverzorging met Germaine de Capuccini - Beauty Calumma
Gelaatsverzorging met Germaine de Capuccini - Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn!
Lees meer

Gelaatsverzorging met Germaine de Capuccini

Voor je gelaatsverzorging werken we met de cosmeticaproducten van Germaine de Capuccini:

  • Internationaal top 5 cosmeticamerk.
  • Cosmeticaproducten enkel te gebruiken door opgeleide specialisten.
  • Dierproefvrij en volledig met plantaardige ingrediënten.

Germaine de Capuccini biedt therapieën aan die gebaseerd zijn op een combinatie van cosmetische en cosmeceutische producten. Deze worden gebruikt in combinatie met de allernieuwste medisch-esthetische apparatuur. Zij vormen een werkelijk alternatief voor esthetische chirurgie en garanderen in korte tijd zichtbare resultaten.

DTI-systeem

Het DTI-systeem van Germaine de Capuccini werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten tot in de gewenste huidlaag.

Gelaatsbehandeling op het gewenste huidniveau

Om het met een tikje scheikunde uit te leggen: het DTI-toestel laat élk ingrediënt indringen in de huid. Ongeacht de polariteit of moleculegrootte. En er is meer: het DTI-toestel laat de energie van de elektromagnetische golven los op het gewenste huidniveau. De opperhuid, de lederhuid en het onderhuidse bindweefsel krijgen de ingrediëntencocktail die ze nodig hebben. De stick van het DTI-toestel wordt aangenaam warm en voelt heel zacht aan. Het blauwe lichtje werkt rustgevend.

Na een behandeling met het DTI-toestel op je gezicht, hals of decolleté is dit het resultaat.

  • Rimpels en expressielijnen zijn uitgevlakt
  • Verslapte huid is steviger en elastischer
  • Acne, rode vlekken en pigmentvlekken zijn vervaagd

HUIDANALYSE VOOR EEN OPTIMAAL HUIDVERZORGINGSADVIES

U krijgt een persoonlijke analyse en behandeling met de producten die het beste bij uw huidtype passen. De analyse wordt besproken tijdens de gelaatsverzorging of op afspraak.

Waarom een huidanalyse?

Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Het gelaat staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar vinden het moeilijk om de weg te vinden in de jungle van het enorme aanbod aan merken en producten.

Vragen zoals:

  • Welk merk zal ik gebruiken?
  • Wat voor huidtype heb ik?
  • Welke producten heb ik echt nodig?
  • Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten?

zijn dan ook niet vreemd.

Een huidanalyse kan u de oplossing bieden op deze en nog vele anderen vragen.

Tijdens de huidananalyse kunnen we uw huidconditie analyseren. Verstopte poriën, extreem droge en vochtarme plekken, onzuiverheden en slechte doorbloeding worden bepaald. De analyse kan u meer informatie geven over uw huidconditie en helpt bij het geven van een specifiek persoonlijk advies.

Daarna kunt u de producten uitproberen die bij uw huidconditie passen, speciale aandachtsgebieden in uw gezicht behandelen en uiteindelijk uw huid conditioneren en voeden.

Naast de conditie van de huid wordt er ook aandacht besteed aan diverse andere huidproblemen zoals: Ouderdomsvlekjes, Zonbeschadiging, Roodheid in het gezicht, Rimpels en Pigmentstoornissen.