Manicure - Beauty Calumma
Manicure - Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn!
Lees meer

Manicure

Als nagelstyliste weten wij: je kan wonderen verrichten met mooie nagelstyling, maar wij maken u écht gelukkig wanneer je de natuurlijke schoonheid van uw handen en nagels laat stralen. Jeugdige, zachte handen hebben, met sterke gezonde nagels, hangt niet louter af van moeder natuur, het is vooral het resultaat van regelmatige verzorging met doelgerichte professionele producten. Enkel zo realiseer je echte resultaten en kan je de natuurlijke schoonheid van huid en nagels herstellen én verbeteren.

Met de ProNails Anti-Age Hand & Nail Care range, til je handen nagelverzorging naar het niveau van gelaatsverzorging. Door de huid en nagels doelgericht te beschermen tegen schadelijke invloeden en te voorzien van de nodige bouw- en voedingstoffen, ga je het verouderingsproces tegen én herstel je ze van binnenuit. Je merkt meteen het resultaat na een verkwikkende Anti-Age Manicure in het salon. Daarnaast bereik je resultaten op lange termijn dankzij een gerichte dagelijkse verzorging.

Naast een uitgebreid Anti-Age Hand Care gamma, is er nu ook aansluitende nagelverzorging die de natuurlijke nagels sterker, gezonder én mooier maakt. Een mooie, sterke en gezonde nagel is immers de basis van een geslaagde manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk de nagels extra te verzorgen. Met een regelmatige verzorging en de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren.

Gezonde en sterke nagels voor iedereen!

Longwear nagellak

Als vertrouwd merk van beauty professionals vinden we het niet meer dan normaal dat vrouwen vandaag alleen het beste willen. Beauty hoort perfect, gemakkelijk en langhoudend te zijn. Perfecte nagels met een professionele en luxueuze look, en toch ook heerlijk ongecompliceerd? Het kan met de nieuwe ProNails LongWear Nail Polish.Als vertrouwd merk van beauty professionals vinden we het niet meer dan normaal dat vrouwen vandaag alleen het beste willen. Beauty hoort perfect, gemakkelijk en langhoudend te zijn. Perfecte nagels met een professionele en luxueuze look, en toch ook heerlijk ongecompliceerd? Het kan met de nieuwe ProNails LongWear Nail Polish.

De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

* Longwear colourfix technology garandeert een record houdbaarheid!* 2x langer dan eender welke klassieke nagellak!

Met dit nieuwe borsteltje lakt iedereen als een PRO!

Je hoeft geen nagelstyliste te zijn om LongWear aan te kunnen brengen. We hebben het borsteltje geoptimaliseerd voor een razendsnelle en makkelijke applicatie: het is plat, afgerond en spreidt mooi uit wanneer je het gebruikt. Heerlijk handig voor thuis! Niets kan echter tippen aan de professionele expertise van een ProNails expert. Laat je favoriete LongWear kleur aanbrengen na een verkwikkende manicure bij jouw favoriete salon, en je handen zullen stralen als nooit tevoren!

Geniet van een record draagtijd in 3 eenvoudige stappen:

1. Start

 • Beschermt de nagelplaat tegen verkleuring
 • Voorkomt chippen
 • Verlengt de draagtijd

2. Kies je kleur

 • Luxueuze trendkleuren en tijdloze klassiekers
 • Elk seizoen nieuwe collecties!
 • Indrukwekkende dekkracht
 • Langdurige houdbaarheid – Houdt 2 keer langer dan eender welke klassieke nagellak!
 • Aan te brengen in 2 dunne laagjes
 • Hardt uit onder invloed van daglicht, geen UV of LED lamp vereist

3. Finish

 • Schitterende glans
 • Garandeert een record draagtijd dankzij de LongWear Colourfix Technology
 • Eenvoudig en snel te verwijderen met nagellak verwijderaar zonder aceton