Lees meer

Haloo

Hallo

Murko Seafood heeft twee nieuwe topproducten gelanceerd, een onovertroffen mosselkroket en mosselbitterbal voor de fijnproever.

blabla

De Zeeuwse mosselkroket’n  en mosselbitterbal’n van Murko Seafood zijn overheerlijke, culinaire kroketten  en bitterballen gemaakt met de enige en échte Zeeuwse mosselen. Murko Seafood produceert deze  kroketten en bitterballen, op zijn Zeeuws uitgesproken, als kroket’n en bal’n, in eigen beheer. Deze verrukkelijke, MosselKroket’n en Mosselbitterbal’n worden ambachtelijk gecreëerd zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers en met de beste gecertificeerde Zeeuwse ingrediënten van het keurmerk ‘Zeker Zeeuws’.


dhfdfhkd

Zeeland kent streekproducten van het land, uit de zee en de zilte teelten. De streekproducten zijn eerlijk, smaakvol en gegarandeerd Zeeuws en komen van vissers, kwekers en ondernemers die passie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. De Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct is als licentiehouder verbonden aan het landelijke keurmerk Erkend Streekproduct Nederland .

Smakelijk

De smakelijke MosselKroket’n en Mosselbitterbal’n van Murko Seafood worden gevuld met 100% gegarandeerde Zeeuwse topmosselen. Deze mosselen van het keurmerk “zeker Zeeuws” komen rechtsreeks van de Zeeuwse kwekers, ook wel de boeren van het water genoemd. Deze mosselkewekers werken met gedrevenheid vanaf het zaaien van het mosselzaad tot met het 2 jaar later opvissen van de mosselen. Bij alle tussenstappen van zaaien tot oogsten zijn zij intensief bezig zijn om een mooie oogst te bewerkstelligen, en dat proef je. Contacteer ons.

 

Murko Seafood is met deze pure Zeeuwse mosselen aan de slag gegaan. Met het recept  en onder leiding van van de Zeeuwse chef-kok David van Engelenburg, van ‘De Zeeuwse Chef” en de overwegend Zeeuwse ingrediënten met het Zeeuwse keurmerk, wordt er in eigen keuken een gastronomische kroket gecreëerd die zijn gelijke niet kent. De Zeeuwse MosselKroket’n zen MosselBitterbal’n ijn een echte delicatesse, een absolute topper. Overheerlijk bij de lunch, als voorgerecht, bij het diner, als tusssendoortje, bij de borrel of zomaar uit de hand. Het blijft smullen met deze gastronomische Zeeuwse MosselKroket’n en MosselBitterbal’n.

 

De MosselKroket’n en MosselBitterbal’n van Murko Seafood worden met exclusieve verdelers en groothandels verdeeld.