Lichaamsverzorging - Beauty Calumma
Lichaamsverzorging - Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn!
Lees meer

Lichaamsverzorging

Change Begins Today kuur

De recentste studies wijzen uit dat de hedendaagse vrouw zich zorgen maakt over haar figuur en belang hecht aan haar levensstijl. Iedereen weet dat om een mooi figuur te verkrijgen en te behouden, het essentieel is om te SPORTEN – GEZONDE GEWOONTES aan te nemen en de ALLERNIEUWSTE LICHAAMSBEHANDELINGEN te volgen.

Kuur van 10 behandelingen, voedingssupplement + 2 consultaties diëtiste.

Werking en resultaten

Na 10 sessies overtreffen de resultaten alle verwachtingen.

  • Een plattere buik
  • Strakkere billen
  • Slankere taille, heupen, dijen en knieën
  • Verbeterde conditie en textuur van de huid
  • De verslapte huid wordt opnieuw strakker

Een cosmeceutische behandeling in combinatie met een medisch – esthetisch toestel dat op een zachte en veilige manier de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau brengt.

Ze zorgen voor uitstekende resultaten dankzij de combinatie van innovatieve technologieën met Germaine de Capuccini’s meest geavanceerde huidverzorging.

Hun resultaten zijn uitzonderlijk en tonen grote harmonie met de behoeften van de huid.

Hoe werkt onze diëtiste?

Tijdens het eerste gesprek zal de diëtiste uitgebreid vragen naar uw huidige eetgewoonten en voedingsgedrag. Aan de hand hiervan wordt er een individueel aangepast voedings- of dieetplan opgesteld. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en uw wensen. Tijdens de volgende consultaties begeleidt de diëtiste u verder bij het opvolgen van uw dieet. Zij kan u concrete adviezen en praktische tips geven. Denk bijvoorbeeld aan geschikte recepten of kookboeken, tips voor specifieke situaties zoals op restaurant gaan, vakanties, feestdagen,…