Make-up - Beauty Calumma
Make-up - Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn!
Lees meer

Make-up

Bij Beauty Calumma houden we van kwaliteit met een langdurige houdbaarheid.

Zo is het mogelijk om uw bruidsmake-up door ons te laten realiseren, maar ook make-up advies, dag- of avond-make-up behoren tot de mogelijkheden. De make-up wordt geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, waardoor een ‘prachtige uitstraling’ en een ‘comfortabel gevoel’ de kernwoorden zijn.

Onopvallend mooi of mooi opvallend

aan u de keuze…

Laat u kennis maken met de nieuwste trends en kleuren.

Beauty Calumma werkt met, Bellápierre The Best Mineral Make-up

Neem je eerste stap naar een natuurlijke, veilige en gezonde schoonheidsroutine met Bellápierre minerale cosmetics. Bellápierre offert een volledig assortiment aan van minerale make-up en huidverzorging waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet enkel fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen! Dit nieuw concept in minerale make-up zal het meest dominante en gewild product in de minerale cosmetica markt in de komende jaren worden. De vraag van de slimme consument tegenwoordig is vooraleerst kwaliteit, niet alleen de veiligheid van natuurlijke minerale cosmetica producten. Maar alsook de slimme look die alleen hoogwaardige natuurlijke minerale make-up producten kan geven. Onze basis en meest fundamentele missie is om de hoogste kwaliteit van natuurlijke minerale make-upproducten te ontwikkelen, te produceren en te verkopen. Maar Bellápierre wil ook een hoog niveau van service aanbieden, dat ver uitsteekt boven die van haar concurrent. Bellápierre biedt het beste minerale cosmetica assortiment aan, elk mineraal make-upproduct dat u nodig heeft vindt u in haar assortiment. Van onze best verkochte Minerale Foundation, Minerale Bronzers en Borstels, Minerale Oogschaduw en Minerale Lipsticks tot mengproducten en borstels van professionele kwaliteit. Dit alles maakt van Bellápierre de voor de hand liggende keuze voor natuurlijke make-up.

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik en zorgt voor een onberispelijke afwerking elke keer dat u het product gebruikt. Van de basis voor uw huid tot aan de finishing touch de mascara, de Bellápierre minerale cosmeticalijn verbetert uw natuurlijke schoonheid. Dit doet ze door het creëren van een jonge uitstraling en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het complete assortiment bestaat uit onze Milky Cleanser, Pore Refining Facial Toner, Eye Gel, Facial Moisturiser, Intensive Anti Wrinkle Cream, HD Makeup Primer, Exfoliating Facial Peel en Hydrating Face Serum.

Onze parabenenvrije huidverzorging ‘Derma Beauty’ maakt gebruik van Dood Zeezout en natuurlijke plantextracten voor een natuurlijke huidverzorgingslijn, dit biedt je alles aan voor een zachtere, propere en jongere huid.

Dit uniek, met professionele kwaliteit, mineraal assortiment voorziet een langblijvende, hypoallergene en innovatieve benadering naar je schoonheidsverzorging toe en biedt variëteit, puurheid en zuiverheid aan met zijn multifunctionele natuurlijke minerale make-upproducten. Met een product voor elke behoefte, evenals producten die goed dekken, is onze minerale make-up alles wat je nodig hebt in een assortiment.

Onze Mineral Foundation is een alles-in-1 product dat de volledige dekking van de foundation, conceal en ‘setting powder’ met SPF 15+ aanbiedt. Door het gebruik van de professionele borstels voor elke toepassing, geeft onze minerale foundation al de dekking die u nodig heeft. En dit terwijl het uw natuurlijke huidskleur benadrukt. Neem afscheid van ongelijke make-up en zeg hallo aan minerale foundation! Onze Minerale Foundation kan ook gemengd worden met onze natuurlijke gezichtscrème om zo een vloeibare minerale foundation te verkrijgen.

Voor een compleet mineraal make-uppakket kan je onze Minerale Oogschaduw of Shimmer Powders gebruiken met onze mengproducten. Niet alleen is dit product een oogschaduw, maar het is ook een Eyeliner, een mascara, een lipkleur, een nagellak, een blush en een body shimmer/highlight en dit in een groot assortiment aan natuurlijke complimenterende minerale cosmetica kleuren.

Erkend met de 2008, 2009 en 2014 ‘Natural Health & Beauty Award’ voor Excellence, biedt Bellápierre volledige instructievideo’s aan, die ervoor zorgen dat je elke keer op je best eruit ziet wanneer je de deur uit gaat. Deze minerale make-up klontert niet, vervaagt niet, loopt niet uit en moet je maar 1 keer per dag opdoen. Koop dus minerale make-up om er natuurlijk en mooi uit te zien op elk moment van de dag.

Koop minerale make-up nu! Met onze online shop kan je gemakkelijk natuurlijke minerale cosmeticaproducten uit ons assortiment kiezen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om voor je huid te zorgen, terwijl je er mooi uitziet. Onze minerale cosmetica is het begin van een nieuwe, meer zelfverzekerende jij.

Uw huid zal u dankbaar zijn!