Wellness - Beauty Calumma
Wellness - Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn!
Lees meer

Wellness

Arrangementen geïnspireerd op de Oosterse filosofie. Unieke belevenissen, Oosterse geuren en rituelen voor een onvergetelijke wellnesservaring.

Lichaamspeeling

Deze lichaamspeeling laat uw huid weer stralen, stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen. De behandeling wordt met effleurages (strijkingen) uitgevoerd en is zeer ontspannend om te ondergaan. De huid wordt grondig gereinigd,daarna kan u gebruik maken van een uitgebreide douche.

De lichaamspeeling is de perfecte basis voor vervolgbehandelingen zoals een pakking of massage en voor een egaal gebruinde huid in de zomer of tijdens een zonnekuur.

Oil phytocare

Vernieuwende peeling en aansluitende massage.

Een assortiment multisensoriële verzorgingsproducten op basis van plantaardige oliën, waaronder de legendarische Afrikaanse Baobab met talrijke heilzame effecten voor de huid.

De originele texturen voeden de huid onmiddellijk en zorgen voor heerlijke sensoriële ervaringen en maximaal comfort. De zorgvuldige selectie van natuurlijke ingrediënten – authentieke natuurconcentraten – bieden nauwkeurig afgestemde oplossingen voor de meest voorkomende lichamelijke problemen: een huid die niet stevig is, niet straalt en geen uniforme teint heeft… Het plezier van een mooier lichaam.

Gold star pakking

Ware luxebehandelingen op het ritme van het universum. Goudtherapie gebaseerd op de zon en de maan het perfecte koppel. Geïnspireerd op de wonderen van de onderwaterwereld om zo de gezondheid en schoonheid te bevorderen.

Een anti-agingbehandeling op basis van de gouden alge voor het lichaam. Deze behandeling bevat een scrub een pakking en een relaxerende massage op basis van gouden alge, een combinatie voor een sublieme relaxade. Voor een mooie warme gloed op uw huid.

Massages

Een must voor iedereen, pure verwennerij voor je lichaam. Gespannen spieren worden losgemaakt en de stress verdwijnt uit je lichaam. U hebt de keuzes uit verschillende masageolien met elk zijn specifieke werking. Ontspanning, revitaliserend, energie. Massages zorgen voor een heilzame werking. Je batterijen zijn weer helemaal opgeladen!

  • Rug-nek –en schoudermassage: Even genieten van een korte maar krachtig rug nek en schoudermassage, het meest belastende deel van ons lichaam. Even ontstressen en spieren ontspannen.
  • Relaxerende lichaamsmassage: Een uiterst relaxerende massage die ontworpen is om te ontstressen en het lichaam te ontdoen van spanningen. Via zachte drukbewegingen en rustgevende geuren wordt het lichaam in ultieme ontspanning geleid om vervolgens optimaal te kunnen genieten van de manuele massage. De relaxerende massage is ideaal voor mensen die moeilijk kunnen ontspannen en zich vaak in een te drukke, stressvolle omgeving bevinden.
  • Stempelmassage: Warme Oriëntaalse olie en kruidenstempels werken diep in op de zintuigen door de geuren en ontspant het lichaam. Stempelkruidenmassage voor lichaam en gelaat. Puur natuurlijke kruiden en bloemen worden voortdurend verwarmd in combinatie met een heerlijke manuele massage.

Geniet van de heerlijke geuren in combinatie met een constante warmte die lichaam en geest in evenwicht brengen. Deze massage helpt tegen stress, vermindert spierspanningen en zorgt voor diepe ontspanning.